Hosted Exchange


Få e-postløsning som storkunde til småbedrifts priser.

Få tilgang til din bedrift hvorhen du befinner deg.

Placeholder

Exchange 2013/2016


Placeholder

Mange funksjoner og fordeler


Placeholder

Delt kalender


Placeholder

Delte kontakter

Placeholder

Outlook Web Access


Placeholder

Gode priser

Placeholder

Hosted Exchange

er mer enn bare e-post, det er en kraftig samarbeidsverktøy . Du kan administrere kontakter, kalendere, oppgaver og e-post om du er på kontoret eller på farten.

Fordi det alt ligger i skyen, mister du smerten ved å kjøpe og administrere servere, og få fordelene av sikkerhetskopier og datasikkerhet. Og vår vertsbaserte Exchange plattform kan du også dele din kalender, kontakter og e-poster med andre gruppemedlemmer , noe som gir langt større samhold og produktivitet, mens du kjører kostnadene ned betraktelig.

Tilgjengelighetsalternativer

Mobiltilgang


Ikke bli bundet til skrivebordet . ActiveSync for iPhone, Windows-enheter og Android lar deg sende og motta e-post, tilgang til avtaler og samarbeide med personalet når du er på farten, til hvilken som helst smarttelefon eller nettbrett .

Placeholder

Skrivebordstilgang


Microsoft Outlook og Exchange er den perfekte match. Lås opp alle funksjonene og funksjonaliteten til Outlook med Hosted Exchange.

Placeholder

Webtilgang


Logg inn fra hvor som helst til den sikre Outlook Web Appen for å behandle e-post, kalender og oppgaver. I tillegg får du øyeblikkelige oppdateringer til stasjonære og mobile enheter.

Placeholder

Fordeler


Ingen maskinvare er nødvendig, du trenger ingen programvare, og ingen trening er nødvendig!

Våre eksperter holder alt knirkefritt , tar presset fra deg, og holder kostnadene nede. Hosted Exchange er også fullstendig skalerbar – du vil aldri bruke mer enn du må. Din e-post, kontakter, kalendere og oppgaver innenfor Hosted Exchange-miljø er støttet opp av oss hver dag.