Nettside Hosting med WordPress

WordPress er et av verdens mest populære publiseringssystemer med fokus på brukervennlighet, søkemotoroptimalisering og fleksibilitet.

Ca. 15 % av alle nettsteder i verden er bygget på denne plattformen. Populariteten vokser fort, og omlag 25 % av alle nye nettsteder blir nå laget på denne pubøiseringsløsningen. Publiseringssystemet har tilgjengelig et stort utvalg av komponenter for å utvide funksjonaliteten, og det gjør det derfor svært fleksibelt og muliggjør alt fra enkle blogger til netthandelsløsninger, presentasjonssider og business-sider. Systemet blir distribuert som åpen kildekode (open source), og er skrevet i programmeringsspråket PHP.

Brukervennlig og enkelt

Administrering av innhold er enkelt og intuitivt, og krever ingen programmering. Redaktører kan enkelt redigere og publisere innhold direkte på nettsiden.

WordPress har mange fordeler
  • Enkelt å publisere nytt innhold: Artikler, nyheter, bilder og videoer publiseres med få trykk.
  • Enkelt å tilpasse forskjellige brukernivå: Flere kan legge ut nytt innhold på siden, men ikke alle skal ha like rettigheter. Dette tilpasses enkelt som «Administrator».
  • Utallige «plugins» tilgjengelig:  Utvide funksjonaliteten ved bruk av utvidelser, også kalt «plugins». Se oversikt over populære wordpress plugins.
  • Innebygget kommentarfunksjon: Besøkende på siden kan kommentere på innhold. Denne kan skrus av!
  • Søkemotoroptimalisert: Google forstår enkelt strukturen på en WordPress nettside. Det er tilrettelagt mye bra innen teknisk seo, men det lages ingen strategi for deg.
  • Flerspråklig: Støtter over 70 forskjellige språk, har du brukere fra forskjellige land, er det lett å tilpasse.
  • Oppdateres jevnlig: WordPress blir hele tiden oppdatert til å støtte den nyeste teknologi og sikkerhetsforbedringer. Se liste over sikkerhetsoppdateringer.