Vi har Azure-lignende opplevelser og tjenester i datasenteret

Windows Azure Pack er en samling Azure-teknologier. Den kan integreres med Windows Server, System Center og SQL Server til en selvbetjent portal og skytjenester som drifting av virtuelle maskiner (IaaS), database som en tjeneste (DBaaS), skalerbare nettbaserte programvertstjenester (PaaS) og mer.

Funksjoner

En portal der administratorer kan konfigurere og administrere ressursskyer, brukerkontoer, tilbud til leiere, kvoter og priser.
En Azur-lignende og tilpassbar selvbetjent portal for klargjøring, overvåking og administrasjon av blant annet nettsteder, virtuelle maskiner og tjenestebuss.
API-en for tjenestebehandling utgjør grunnlaget for funksjonene i administrasjonsportalen. Dette er en REST-API som hjelper deg med systemtilgang og en rekke integrasjonsscenarier, inkludert tilpassede portaler og faktureringssystemer.
Denne tjenesten er overensstemmende med Microsoft Azure-nettsteder og hjelper deg med å opprette en skalerbar og delt nettbasert vertsplattform med høy tetthet for ASP.NET-, PHP- og Node.js-nettapper. Den omfatter et tilpassbart galleri med nettapper, som består av populære apper basert på åpen kildekode og integrasjon med kildekontrollsystemer for egenutviklede nettsteder og apper.
Denne tjenesten hjelper deg med å opprette IaaS-funksjoner (infrastruktur som en tjeneste) for virtuelle Windows- og Linux-maskiner, basert på Windows Hyper-V og System Center. Den inneholder et galleri med maler for virtuelle maskiner samt alternativer for skalering og virtuelle nettverk.
Denne tjenesten er overensstemmende med Microsoft Azure Service Bus og hjelper deg med å opprette stabile meldingstjenester mellom distribuerte apper. Den inkluderer kø- og emnebaserte funksjoner for publisering/abonnement.
Windows Azure Pack inneholder også funksjoner for automatisering og integrasjon av tilpassede tjenester i rammeverket for tjenester, inkludert et miljø for kjøring og justering av Runbook.
Denne tjenesten hjelper deg med å opprette DBaaS-funksjoner (database som en tjeneste) for SQL Server- og MySQL-databaseservere. Den brukes av nettapper i nettstedstjenesten og mer generelt av andre apper.