Finansielle tjenester

Vil du ta over deler av banknæringen?

Sitter du med en god fintech-idé? Ønsker du å se på hvilke muligheter som finnes innenfor open banking og PSD2? Eller kanskje du har en eksisterende finansiell løsning som du ønsker å optimalisere? Grunnet regulatoriske endringer er fintech markedet ikke lenger forbeholdt banker og finansinstitusjoner og sistnevntes forretningsmodeller blir sterkt utfordret. Open banking og PSD2 er en av hovedgrunnen til at flere aktører nå har muligheten til å utfordre og utvikle nye, innovative og fremtidsrettede finansielle tjenester.

Fintech handler om nyskapende bruk av teknologi i design og leveranse av finansielle tjenester og produkter. Den siste tiden har dette markedet vokst enormt, og vi ser et økt antall selskaper som satser stort på dette. I Akeo har vi en egen avdeling med erfaring med både bank- og PSP integrasjon, blockchain, remittering, Peer-to-Peer lending, Crowdfunding og mye mer. Vi bruker den nyeste teknologien for å utvikle solide, raske og sikre tjenester og produkter, slik at du og din forretningsmodell kan ta steget inn i en ny finansiell æra.

Fintech Solutions AS

Helautomatisert utlånsplattform for bruk i UK markedet

Leveranse

  • Front-end (Portal og administrasjonspanel)
  • Batch-kjøring for ulike daglige oppgaver
  • Automatisering av låneprosessen fra søknad til innvilgelse
  • Automatisk generering av lånekontrakt
  • Signering av lånekontrakt ihht. lovverk i UK
  • Integrasjon mot flere Experian produkter (kredittsjekk)
  • Integrasjon mot PSP (Payment Service Provider)
  • Gjeldsrapporter

Kundens behov

Fintech solutions AS ønsket en helautomatisert utlånsplattform for bruk i UK markedet. Det var viktig at alle steg, fra søknad om lån til utbetaling var kompatibel med UK lovverk, men samtidig at plattformen var enkel å bruke. Det var essensielt at kunden skulle gjennomgå så få steg som mulig før søknaden om lån var innsendt.

Hva gjorde vi

Utlånsplattformen med prosjektnavnet Lightcredit, er en online portal som tilbyr tilnærmet umiddelbare forbrukslån. Låneplattformen er automatisert mot både kredittsjekktilbyder og en PSP (Payment Service Provider). I tillegg foreligger egne cut-off algoritmer som et tiltak for å minimere antall spørringer mot kredittsjekkselskap. Den innehar automatisk håndtering av lånesøknader og den daglige driften av plattformen, som kan gjøres via et separat admin-panel.

Bedriftsvegen 92 , 3735 Skien, Norge.
Tlf: 35 90 13 00 , E-post: post@akeo.no

Hold kontakten

Copyright © 2020 Akeo Group