Bli kjent med oss

Verdi, resultat og samhandling. Dette er nøkkelord vi i Akeo jobber etter!

Vi har stor tro på at tett samarbeid med våre kunder er det som vil skape størst verdi, fordi det er nettopp du som kan mest om ditt forretningsområde. Vi hjelper deg med å kartlegge de teknologiske mulighetene der ute, og se potensialet som ligger i dette.

Vår reise startet i 2009, hvor ambisjonen var å levere samhandlings- og produktivitetsprodukter basert på Microsoft sin plattform. I 2017 så vi en endring i behovet til våre kunder og vi bestemte oss for å snu oss i takt med dette. Vi så muligheter i ny teknologi og regulatoriske sprang, og hva riktig bruk av dette kunne gjøre for våre kunder. I tillegg ville vi dyrke innovasjonsspiren innad i Akeo – for det er det som er vår styrke og som gjør oss unike.

I dag tilbyr vi konsept- og programvareutvikling til etablerte bedrifter og start-ups. Fellesnevner for de to er ønsket om å skape verdi via teknologi.

Vi har tre ulike avdelinger, Emerging Markets (EM), Financial Services (FS) og General Development (GD). Felles for alle avdelingene ligger målet om å være en pålitelig partner, med fokus på tett samarbeid og verdiskapning. Du og din forretningsmodell skal heves til et nytt nivå og sette en ny teknologisk standard. Dette er din verdi og denne skal vi skape sammen.

Ansatte

Espen Moen Kvelland

Grunnlegger

Espen Moen Kvelland er selskapets store visjonær. Med bakgrunn som både konsulent, løsningsdesigner og programmerer innehar han en unik evne til å se helhet i hvordan teknologi og forretningslogikk kan settes sammen for å skape verdi på nye måter.

Tormod Lindøe

Daglig leder

Tormod har solid prosjekt- og operativ erfaring fra både store internasjonale konsern og mindre nasjonale selskaper, og trives best når han får jobbe i grensesnittet mellom mennesker, prosesser og systemer. I tillegg til en Bachelor i Økonomi og ledelse har Tormod en MSc i Strategisk IT-ledelse.

Hanne Cathrine Gullerud

Senior Prosjektleder

Hanne er en erfaren prosjektkoordinator med erfaring innen kommunikasjon, strategi og ledelse. Gjennom sin utdannelse og yrkesliv har hun samlet verdifull kompetanse og bruker dette til å bidra i prosjektene og styrke vårt knallgode prosjektteam.

Henrik Holter

Prosjektleder

En målrettet og resultatorientert prosjektleder med et øye for de gode løsningene. Med Henrik kan du være sikker på at prosjektet ditt blir levert som avtalt.

Sofie Stuen Bennia

Prosjektleder

Sofie er en hardtarbeidende prosjektleder med god evne til å håndtere flere baller i luften samtidig. Med fokus på kundenærhet og samarbeid garanteres det at prosjektet blir levert i tide og i henhold til kundens visjon.

Gunhild Moen Kvelland

Leder administrasjon og kontor

Gunhild har en solid sosialfaglig bakgrunn og jobber til daglig med det administrativet arbeidet i bedriften. Gunhild er limet som holder teamet sammen og skaper et trygt og sosialt arbeidsmiljø.

Bedriftsvegen 92 , 3735 Skien, Norge.
Tlf: 35 90 13 00 , E-post: post@akeo.no

Hold kontakten

Copyright © 2020 Akeo Group