For andre året på rad ble Akeo kåret til Gasellebedrift. I år ble vi også rangert som den femte beste bedriften blant Gasellebedrifter i Telemark. Vi er både stolte og takknemlig for alle kundene som har hatt tro på et lite oppstartsfirma med store visjoner.

Hvorfor har blockchain blitt en stor mulighet for Akeo?

Dette spørsmålet ble vi stilt på scenen under Gasellekonferansen i Tønsberg sist fredag. – Vi tror årsaken er at vi har vært opptatt av å ta i bruk blockchain i konkrete prosjekter, heller enn å snakke om de spennende mulighetene blockchain gir.  Det å skaffe seg egenerfaring og kompetanse på teknologien, og vite hva blockchain og de ulike plattformene egner seg til og ikke, har vært svært viktig for Akeo de siste årene. At flere nå begynner å legge merke til hva disse blockchain-folka i Skien holder på med, er derfor veldig gøy, svarte prosjektleder Hanne Gullerud som ble intervjuet av Jakob Trumpy fra Dagens Næringsliv foran en fullsatt sal.

Hva er Gaselle-konseptet?

Årets gasellebedrift er en utmerkelse som deles ut av Dagens Næringsliv i samarbeid med Bisnode Credit AS. Det kåres gasellevinnere blant gasellebedrifter i samtlige av Norges fylker. I Telemark ble årets gasellevinner RTC Offshore, mens Akeo kom på femte plass i rangeringen for 2018. Gasellebedrifter er små og mellomstore bedrifter som vokser raskt og lykkes. Felles for disse er at de har minst doblet omsetningen på 4 år, med en omsetning på over 1 million kroner første år. De har positivt samlet driftsresultat, har unngått negativ vekst, og har vært aksjeselskap