Ny “All time high” for Bitcoin

Investering i kryptovaluta likner ingenting annet som finnes i “den virkelige” verden.

Om vi ser på grafen under så hadde vi tidligere i sommer en kurs på drøye $1800 pr bitcoin, i dag rundet vi $3300 pr Bitcoin.

En splittelse som førte til en helt ny valuta

Som vi nevnte i bloggposten i forrige uke så førte store uenigheter i Bitcoin miljøet til en splittelse. Denne splittelsen første til at vi fikk den nye valutaen Bitcoin cash. Personlig tror jeg dette var bra for valutaen, da mye av grunnen for diskusjonene gikk rundt fundamentalt viktige ting. I etterkant er markedet Bull! Men jeg ser mer uroligheter i ukene som kommer. Hvordan disse kommende urolighetene kommer til å slå ut er det vanskelig å mene noe om enda, men vi holder deg selvfølgelig oppdatert.

Vi følger med i spenning på hva som skjer videre!